JOKU TIETÄÄ JOTAIN
#28 Ruth Thalía Sayas Sánchez

#28 Ruth Thalía Sayas Sánchez

October 12, 2021

19-vuotias perulainen, Ruth Thalía, päättää osallistua uuteen televisiovisailuohjelmaan vuonna 2012, jossa hänen täytyy vain vastata totuudenmukaisesti hänelle esitettyihin kysymyksiin. Tehtävä saattaa kuulostaa helpolta, mutta tässä tapauksessa totuus oli jollekin liikaa.

#27 The Kuřim Case

#27 The Kuřim Case

August 17, 2021

Pienessä tšekkiläisessä kunnassa asuvan miehen itkuhälyttimen ruudulle ilmestyy videokuvaa, joka paljastaa, että naapurissa oli meneillään jotain hämärää. Soitto poliisille paljasti yhden maan kammottavimmista rikoksista, jonka selvittely johti tutkijat aina Pohjoismaihin saakka. Kuka oli valehdellut ja mistä?

#26 Tapaus Parker-Hulme

#26 Tapaus Parker-Hulme

August 3, 2021

Kaksi teinityttöä ystävystyy 1950-luvun Uudessa-Seelannissa ja pian ystävyys alkaa saada erikoisia piirteitä, kun suhde muuttuu lähestulkoon pakkomielteiseksi. Ystävyyden seuraukset ovat kuitenkin kohtalokkaammat kuin kukaan olisi ennakkoon osannut arvata.

MINI - Tanin perhemurha

MINI - Tanin perhemurha

July 27, 2021

Podcastin toinen minijakso!

 

Singaporelaisperheen vanhemmat joutuvat järkyttymään palatessaan töistä kotiinsa tammikuussa 1979. Muutama viikko myöhemmin posti tuo lisäksi mukana jotain, joka herättää epäilyksiä syyllisen henkilöllisyydestä.

#25 Mike Mansholt

#25 Mike Mansholt

July 20, 2021

17-vuotias saksalaisnuorukainen ei palaa suunnitellusti ensimmäiseltä, ilman perhettään toteuttamaltaan lomamatkalta Maltalta kotiin ja etsinnät käynnistyvät. Oliko Mike joutunut onnettomuuteen vai kenties rikoksen uhriksi? Ruumiinavaus paljastaa jotain sellaista, joka kääntää tapauksen tutkinnan päälaelleen.

#24 Ashford & Forrest

#24 Ashford & Forrest

July 6, 2021

20-vuotiaan nuoren naisen murha järkyttää Birminghamissa vuonna 1974. Tutkinnan edetessä, tapauksen yksityiskohdat liikauttavat jotain paikallisten muistissa. Alueella oli huomattavasti aiemmin tapahtunut toinenkin henkirikos, eikä näiden kahden surman välisiä yhtäläisyyksiä voinut kukaan kiistää. Oliko kyse sattumasta vai jostain aivan muusta?

#23 Baneheia-murhat

#23 Baneheia-murhat

June 22, 2021

8- ja 10-vuotiaat tytöt lähtevät uimaan, mutteivat koskaan palaa takaisin. Norjan tunnetuimpiin henkirikostapauksiin lukeutuva "Baneheia-saken" ravisutti maata vuonna 2000, eikä tapaus ole edelleenkään täysin ohi.

#22 Peter Bergmann

#22 Peter Bergmann

June 8, 2021

Kesäkuussa 2009 irlantilaisen pikkukaupungin rannoilla treenaamassa ollut mies ja hänen poikansa bongaavat alueelta jotain sinne kuulumatonta: ruumiin. Vainajan vaatteissa oli jotain hyvin erikoista, mutta miehen mysteeri ei rajoittunut ainoastaan niihin. Kuka mies oikein oli ja mitä hänelle oli tapahtunut?

MINI - Sally Potterton

MINI - Sally Potterton

June 1, 2021

Podcastin ensimmäinen minijakso!

 

1960-luvun lopulla teini-ikäinen Penny Potterton muuttaa poikaystävänsä luokse, jättäen äitinsä ja tämän vanhanaikaisena pitämän elämäntyylin taakseen. Elämä ei kuitenkaan suju aivan niin kuin Penny oli kuvitellut ja äidin on ennen pitkää otettava ohjat omiin käsiinsä.

 

Lähteenä käytetty John Dunningin "Strange Deaths" -kirjaa.

#21 Madelene Ekfalk

#21 Madelene Ekfalk

May 25, 2021

29-vuotias, kahden pienen tytön äiti katoaa marraskuussa 2015 lähellä Tukholmaa. Taustansa vuoksi Madelenen yhteydenpito saattoi olla satunnaista, mutta tyttärilleen hän soitti säännöllisesti. Nyt edellisestä puhelusta oli kuitenkin kulunut liian kauan ja läheiset ottivat yhteyttä poliisiin etsintöjen aloittamiseksi. 

 

Kesti kuukausia ennen kuin Madelenen kohtalo selvisi ja se oli järkyttävämpi kuin kukaan oli osannut ajatella - ainutlaatuinen Ruotsin rikoshistoriassa. Ja mitä tapahtuikaan epäillyille?

Podbean App

Play this podcast on Podbean App